torsdag 30 augusti 2012

Made by plastic canvas

Tant Elli kom en dag och visade mig vilka fina fönster dekorationer hon gjort. Hon har använt canvas i plast och jag undrar om det är nån som vet var man kan få tag på detta nuförtiden. Hon hade köpt på Niru Naru en gång i tiden. Men den butiken är nu stängd.

Made by a woman named Elli / Ellis fina hantverk






Nån som sett plastic canvas på sistone?
Anyone that knows where to buy this material nowadays?



tisdag 28 augusti 2012

Mona-Lisa Design säljer

Nu på onsdag stänger vårt Gårdsloppis för den här sommaren. Men visst kan du köpa mina egentillverkade grejer ändå. Smycken är bräckliga föremål och jag skickar dem inte gärna med post, men det går bra att komma och avhämta sin beställning här hos oss i Övermark.

Jag säljer just nu:

Mina smycken är handgjorda av silveröverdragen koppartråd. Pärlorna är i glas eller plast. Låsen är nickelfria. Örhängena är även nickelfria och av silveröverdragen koppar.
Tråden, låsen, örhängena mörknar med tiden (på samma sätt som silver smycken). Förvara därför smycken i plastpåse eller ask. Undvik att bada och sola med dina smycken. Det går att få dem att blänka igen med silverputsmedel eller exempelvis ketchup. OBS! Glansiga glaspärlor mister sin glans om du putsar även dem med silverputsmedlet. Så undvik att göra det. Använd tops så att du endast vidrör den silveröverdragna delen.

Halsband och örhängen 13e.

16 euro

Lägg till bildtext


Det vänstra paketet 18e och det högra 20e

turkosa glaspärlor

krakelerade glaspärlor, som är otroligt vackra men bräckliga

Bitgrej för hund eller katt, med eller utan bjällror, 4 euro/st

Mjuka elefanter kan beställas 7 euro/st

Barnförkläden (6mån -3 år) med tarraknäppning i nacken. Ett absolut måste för min dotter just nu. Den nedre delen av förklädet lägger jag under tallriken, så faller ingen mat ner i famnen. 10 euro/st

Barnförkläden för äldre barn 10 euro/st

Är du intresserad av att köpa så skicka ett e-post meddelande till sloydbymonalisa@gmail.com