torsdag 28 augusti 2014

TACK-kort

Vi har gjort TACK-kort till släktingar och vänner som kommit ihåg oss i samband med lillasysters ankomst och lillasysters dop. Riktigt lyckade blev de. Vi höll på en vecka och pysslade. Tur att det varit regnigt så vi kunnat sitta inne med gott samvete. Nu gäller det bara att lyckas ta sig till en orange postlåda och sända iväg de sista korten också.

 





onsdag 27 augusti 2014

Pyssel för regniga dagar

Det har regnat en hel del på sistone och vi har pysslat tilsammans, mamma och storasyster i familjen. Storasyster han blivit mycket duktig på att plocka HAMA pärlor på pärlplatta. Här har hon helt själv gjort hela ramen och de flesta av blommorna. Jag har visat hur man gör blommor och nu är hon så stolt då hon kan göra dem själv.


Blommorna har vi fixerat med strykjärn och satt som dekorationer på kort som vi sedan skickat till barnens kompisar och släktingar. Alla fick inte bilder denna gång så vi skall göra fler vid tillfälle.




En mycket rolig pysselförpackning har vi fått från våra vänner i Moskva. En påse med softispluppar i kvadrater, cirklar och rektanglar i olika färger som skall placeras ut på rätt ställe. En mycket bra och pedagogisk övning, tycker jag. Fint blir det också.